English
Nederlands, met frietjes en stoofvleessaus.

Mooimakers.be

Mooimakers.be

Mooimakers, het voormalige Indevuilbak, wil Vlaanderen bevrijden van zwerfvuil en sluikstorters. LDV United riep de hulp van Sevenedge in voor de ontwikkeling van een informatieve website met webshop, interactieve kaart en een resem verschillende gebruikersprofielen. Het resultaat is een website die eenvoudig zelf aangevuld en geconfigureerd kan worden.

Dit complexe project werd in fases uitgevoerd. Zo konden Sevenedge, LDV United en Mooimakers de website in opbouw functioneel testen en tijdig bijsturen waar nodig. Het resultaat is een website die esthetisch en functioneel voldoet aan alle vereisten van een moderne website. Allereerst werd er op basis van de huisstijl, een uitgebreide scope en een eerste wireframe dat werd aangeleverd door LDV United, een eerste design en prototype van de website gemaakt voor interne evaluatie.

Mooimakers.be

In de tweede en derde fase voegden we de webshop en de actiekaart toe. Sevenedge zorgde in overleg met LDV United voor het design en development. Daarnaast maakten we functionele analyses met bijhorende wireframes en flowcharts. De actiekaart is een interactieve map van Vlaanderen waarop de gebruiker een claim of actieplan kan opzetten. Hier kunnen de Mooimakers in spe zich engageren om een zone, route of specifiek gebied proper te houden. Via de webshop kunnen ze extra materiaal aanvragen dat hun zal bijstaan in hun missie.

Mooimakers.be claimkaart

Sevenedge stond/staat in voor het design en de (verdere) ontwikkeling van de website. Mooimakers.be wordt aangedreven door een gepersonaliseerd Content Management System dat werd gebouwd op het Drupal 8 platform. Alle grafische elementen zijn van de hand van Sevenedge.

Mooimakers.be

Mooimakers.be

Mooimakers.be claimkaart

Mooimakers.be

Mooimakers.be